Golfkamarissa on käytössä markkinoiden paras lyöntitutka – TrackMan 4

Intuitiivinen TrackMan 4 tutka kertoo kaiken datan, mitä pelaaja tarvitsee kehittyäkseen. Oli kyseessä sitten 300m drive, 50m flop shot tai roimasti breikkaava putti, TrackManin 26 parametria mittaavat mm. lyöntien nopeudet, pallon kierteet, lentoradan, sekä mailan liikkeet.

Voit lukea lisää TrackMan 4 tutkasta klikkaamalla tästä heidän sivuille.

Monipuoliset pelikentät

Golfkamarin TrackMan-simulaattorissa pelaajien ilona on yli 140 huippukenttää ympäri maailmaa. Pelaa ja haasta kaverisi legendaarisilla Pebble Beachillä tai St. Andrewsin Old Coursella.

Kattava kenttävalikoima takaa sen, ettei talven aikana tule tylsiä pelihetkiä samalla kentällä. Kenttien lisäksi TrackMan tarjoaa lukuisia erilaisia harjoittelumuotoja ja hauskoja kilpailuja.

Varaa aikasi tästä

Vihdoinkin golfsimulaattori, jossa on kunnolla tilaa

Golfkamarissa ei tarvitse pelätä mailan kolistelua kattoon tai seiniin. Yli 8 metrin huonekorkeus, 5 metrin screeni sekä iso 70m2 lyöntistudio takaavat viihtyisän ja turvallisen pelikokemuksen kaikille.

Jos energiatasot alkavat loppumaan kesken pelin, Golfkamarista löytyy kylmäkaappi, jossa tarjolla mm. vichya, noccoa, limua ja proteiinijuomia. Juomat maksat kätevästi MobilePayllä.

Pelikavereiden viihtyvyydestä huolehtivat mukava sohvaryhmä, Harman Kardon Bluetooth-kaiutin ja tietysti 65″ TV, josta voi katsoa Chromecastin avulla tai suoraan applikaatiosta esimerkiksi PGA touria, LIV golfia, Premier liigaa tai NHL:ää, mitä ikinä haluat.

Pallot ja tiit

Golfkamari tarjoaa pelaajille aina hyväkuntoiset pallot ja tiit käyttöön peliajaksi. Pelaa vain tilasta löytyvillä palloilla ja muovitiillä. Puisten tiin käyttäminen ja likaisilla palloilla pelaaminen on kielletty. Nämä voivat vahingoittaa lyöntikangasta. Löyntikankaan vaurioitumisesta veloitamme korjaukseen vaadittavat kustannukset.

Golfkamarissa on tallentava kameravalvonta sekä ulko- että sisätiloissa.

Varaa aikasi tästä